0

Pretraga

Lavirint za dvoje

Šifra proizvoda978-86-80618-41-5

1.199,00 din.

Autor

Izdavač

Godina izdanja

Broj strana

172

Povez

Format

20 cm

Oblast

Poezija je ženskog roda, pa su takve, u svojoj suštin i pesme Nevene Veselinović: dirljive, osnažujuće, senzualne a istovremeno borbene, izazivačke i opominjuće. Ljubav je pokretač, smisao, cilj i poruka, a kako odmičemo sa čitanjem, ton se menja. Nevenin glas progovara o sebi, o nama, o tome kako se voli – onaj drugi, ali i Bog, tradicija i ženski princip. Dok titra u svojoj ljubavi i odanosti, njen glas će odjekivati snagom, ponekad će se zamotati u tanani veo tuge, a pred kraj će trijumfovati u svoj svojoj lepoti u kojoj će provejavati i zrnce humora, autoironije i proslave postojanja.

Nevenina poezija vibrira u kosmičkoj frekvenciji u kojoj se svi možemo prepoznati. Inspirativno emotivno putovanje nalazi se među stihovima 133 pesme koje sa pesmama iz zbirke Sve što kažem, ja prećutim, čine jedinstvenu duhovnu celinu.

Nevena Veselinović je magistrand biljne organske proizvodnje (bioinženjering), savetnik za biljnu ishranu i idejni tvorac jedinstvenog Veganluk i Đumbir Superfood zero waste koncepta.
Edukator i predavač na temu celovite biljne i organske hrane, kreator i organizator Organic Pop Up marketa i menadžer komunikacija sa preko dvadeset godina iskustva u agencijskom i korporativnom marketingu.
Autor i gost mnogobrojnih TV i internet emisija na temu ishrane, zdravlja i zaštite životne sredine.
Smisao nalazi u pisanju poezije, koju piše od detinjstva, u prirodi, plesu, puštanju muzike i pomoći ljudima da steknu zdrave životne navike.

Proizvod je dodat u korpu